groene-smoothie

Gemakkelijk en snel gezond en fit met groene smoothies

Jezelf gezond en fit voelen dat willen we allemaal toch?

Voel jij je gemakkelijk en snel gezond en fit? Met enige regelmaat hoor ik mensen om mij heen verzuchten: “ik ben altijd snel moe, ik heb weinig energie, ik heb gemakkelijk stress, ik zit niet snel lekker in mijn vel en ik heb geen tijd of ik vind het niet gemakkelijk om dat te veranderen”. Meestal komt er dan nog zoiets: “Eigenlijk zou ik…. Of: Als ik meer tijd zou hebben dan zou ik etc…”

Jezelf gezond en fit voelen heeft inderdaad met je leefstijl te maken .

Veel “kwaaltjes” waardoor je je niet gezond en fit voelt zoals:

 • Hoofdpijn
 • Moeheid
 • Weinig energie
 • Concentratieproblemen
 • Neerslachtigheid
 • Stress, gejaagdheid
 • Niet lekker in je vel zitten

Kunnen  heel goed veroorzaakt worden door tekorten aan vitamines en mineralen en door een overschot van toxische stoffen in je lichaam. Op korte termijn kun je die tekorten en hun gevolgen beschouwen als vervelende kwaaltjes, op lange termijn maakt het je helaas ook vatbaar voor ernstige aandoeningen. Gelukkig heb ik goed nieuws voor je: Er bestaat een heel gemakkelijke manier om die tekorten van vitamines en mineralen snel aan te vullen en het overschot aan toxiteit te neutraliseren en de kans is groot dat daarmee de genoemde “kwaaltjes” snel verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Geef je lichaam gewoon wat het nodig heeft om je gezond en fit te voelen!

Dat had je waarschijnlijk zelf ook al bedacht, het inzicht is niet de moeilijkheid, het is het veranderen van levensstijl dat een enorme opgave lijkt in ons drukke bestaan vol verplichtingen. Als we ook nog eens samenleven in een huishouden met anderen dan kan het al helemaal moeilijk lijken om een verandering in het eetpatroon door te voeren. En daar komt nog bij:

 • 2 stuks fruit en 200 gram verse groente per dag volstaat al lang niet meer, zeker niet als je af en toe alcohol drinkt of rookt.
 • Vitamine supplementen van de drogist werken niet, echt goede vitamine supplementen die wel werken zijn erg prijzig.

Gelukkig bestaat er ook een gemakkelijke manier om je gezond en fit te voelen

Okay je moet er wel iets voor doen, maar ik beloof je: Je hoeft je levenstijl niet om te gooien, je kunt het met gemak in je drukke bestaan inpassen en het is volgens mij ook nog eens de voordeligste methode om je lichaam te geven wat het nodig heeft om je gemakkelijk en snel gezond en fit te voelen.

De oplossing is: Groene smoothies!

Een groene smoothie is een drankje van groente en/of fruit en water. In 2 a 3 minuten maak je genoeg groene smoothie voor jezelf en je gezin voor een hele dag. Denk je eens in: Een paar minuten werk en je weet zeker dat je je lichaam geeft wat het nodig heeft om gezond en fit te zijn. Vergeet al die reclames op TV met hun gezondheidsclaims, vergeet dat gezond koken uren per dag kost!

groene smoothie gezond

Bedenk je eens: Wat is “gezond en fit” jou eigenlijk waard?

Als jij je nu voelt zoals ik me 6 maanden geleden voelde dan denk ik dat het je heel wat waard is om je fitter, energieker, sterker zeg maar gezonder te zijn en te voelen om nog maar te zwijgen van de gezondheidsvoordelen op lange termijn! Het heeft mij heel wat tijd gekost om uit te zoeken hoe ik dat voor elkaar kon krijgen en nu weet ik uit ervaring hoe gemakkelijk het is en hoe goed je je er van gaat voelen: Ik ben helemaal fan van groene smoothies!

Als je het kunt opbrengen om iedere dag een groene smoothie te maken dan kun je je verheugen op:

 • Meer energie; binnen 20 minuten na inname voel je een hele prettige “boost” die lang aanhoudt, zonder bijverschijnselen.
 • Een betere, verhoogde weerstand; minder vaak verkouden, grieperig of hoofdpijn
 • Een mooiere huid; veerkrachtiger en beter van kleur.
 • Een beter concentratievermogen; Sneller en effectiever werken.

Om je te helpen om dit gemakkelijk in je dagelijkse bestaan in te passen zonder dat het ingewikkeld, tijdrovend of onbetaalbaar wordt maar juist gemakkelijk en je dagelijks binnen een paar minuten genoeg gezonde groene smoothie maakt waarmee je in korte tijd je gezondheid een enorme boost geeft is er het e-book:

Klik nu hier voor het E-Book met 50 gezonde smoothies in een handomdraai.

Een super sympathieke stap voor stap methode voor het bereiken van een betere gezondheid, meer energie en een sterker imuunsysteem. Het e-book bevat niet alleen genoeg recepten waardoor je genoeg kunt variëren maar ook een handleiding waarmee je het gemakkelijk en geleidelijk in je leefstijl kunt inpassen.

Gezond en fit in een minuut of 3 per dag!

groene smoothie gezondWanneer je kan en je wil de “kwaaltjes” zoals onder andere vermoeidheid, lage weerstand etc nu achter je laten in ruil voor gemakkelijk en snel gezond en fit: meer energie, een verhoogde weerstand en een betere gezondheid dan:

Klik hier voor Groene smoothies!

Delen..
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone