napoleon-hill

Persoonlijke ontwikkeling en rijk worden: Think & Grow Rich, Napoleon Hill

Ik heb intussen een boekenkast vol persoonlijke ontwikkeling– en successtrategie boeken. Van leesboeken over hoe je rijk en gelukkig kunt worden tot complete trainingsprogramma’s van spiritueel tot zakelijk. Maar nu ben ik er dan toch eindelijk achter gekomen: Negentig procent van het persoonlijke ontwikkeling of successtrategie aanbod aan trainingen, cursussen, seminars, boeken en audio programma’s wereldwijd is in meer of mindere mate geïnspireerd of gebaseerd op 1 boek van 1 schrijver. Namelijk:

Think & Grow Rich van Napoleon Hill (1883-1970)

Think & Grow Rich (Nederlandse editie voor de 21e eeuw) is niet zomaar een zelfhulpboek voor persoonlijke ontwikkeling; Bijna iedere succescoach is op een of andere manier schatplichtig aan het gedachtengoed van Napoleon Hill. Denk hierbij aan Anthony Robbins, Richard Bandler, Susan James, Bob Doyle, Bob Proctor, Brian Tracy, Joe Vitale, Wayne Dyer, Seth Godin etc.

Successtrategiën dertig jaar lang onderzocht: rijk worden hoe doe je dat?

Napoleon Hill (1883-1970) heeft in opdracht van Dale Carnegie meer dan dertig jaar lang een studie gemaakt van (en samengewerkt met) meer dan 500 van de meest succesvolle ondernemers, zakenmannen, uitvinders, industriëlen en politieke leiders van de verenigde staten. Hij deed dit om te kunnen begrijpen waarom sommige mensen slagen en de meeste mensen falen bij het behalen van hun doelen. Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs hebben persoonlijk aan Napoleon Hill onthuld welke strategieën zij hebben gebruikt om hun eigen succes te realiseren en schatrijk te worden. Napoleon Hill heeft nauwkeurig geanalyseerd hoe een succesvolle prestatie tot stand komt en heeft een praktisch model bedacht, een formule met 12 principes, waarmee het bewerkstelligen van succes binnen ieders handbereik komt, ongeacht je huidige situatie, je voorgeschiedenis of je opleidingsniveau.

De Nederlandse editie voor de eenentwintigste eeuw van Think & Grow Rich bevat de volledige tekst van de originele editie, inclusief alle verhalen van Napoleon Hill. In elk hoofdstuk zijn actuele voorbeelden opgenomen. Deze moderne voorbeelden laten zien dat de bevindingen van Napoleon Hill ook vandaag de dag nog geldig zijn en dat succesvolle mensen ze nog steeds toepassen om rijk te worden en hun succes te realiseren.

Think & Grow Rich dat voor het eerst uitkwam in 1937 is sindsdien wereldwijd maar liefst meer dan 100 miljoen keer verkocht! Om de zoveel jaar verschijnt er een nieuwe druk met geactualiseerde voorbeelden en commentaren. Het biedt een complete, toegankelijke en tijdloze methode voor persoonlijke ontwikkeling, groei en rijk worden. Het leert je om bronnen in jezelf aan te boren voor een fantastisch zelfvertrouwen en voorziet je van een gedetailleerde praktisch toepasbare strategiën waarmee jij je persoonlijke ontwikkelingsplan maakt om je eigen succes te realiseren.

Bespaar jezelf de kostbare wirwar van het laveren tussen allerlei stromingen in de persoonlijke ontwikkeling literatuur en ga rechtstreeks naar de bron!

think and grow rich

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw verandert niet alleen wat je denkt, het verandert de manier waarop je denkt!

Tip: Ik heb de audio versie op mijn iPod, ideaal voor tijdens fitness, in de file of in een of andere wachtrij.

Delen..
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone